Problémy merania efektívnosti verejných výdavkov - Péliová, Jana, 1976-
Hodnotenie a vzťah efektívnosti a účinnosti verejných výdavkov. Identifikácia inputov a outputov vo verejnom sektore. Neparametrické metódy merania efektívnosti verejných výdavkov.