Investovať do due diligence sa oplatí, alebo 10 zásad pri fúziách a akvizíciách - Pašek, Peter
Súčasťou komplexného poradenstva pri podnikových transakciách je aj hĺbková previerka "finančného zdravia" podniku - tzv. due diligence, ktorá slúži ako nástroj pre získanie informácií potrebných pre ďalšie rozhodovanie pri fúziách alebo akvizíciách spoločnosti. Pojem due diligence.