Rekapitalizácia bánk a palebná sila eurovalu - Hölcz, Róbert
Októbrový summit najvyšších predstaviteľov únie schválil konkrétne opatrenia na záchranu eurozóny, ktorej pod ťarchou narastajúcich dlhov jej členských krajín hrozil rozpad. Eurovalové záruky bez reálnych peňazí. Pozitíva a negatíva summitu.