Medzinárodné zdaňovanie ziskov z podnikania prostredníctvom inštitútu stálej prevádzkarne - Lénártová, Gizela
Medzinárodné zdanenie ziskov z podnikania prostredníctvom stálej prevádzkarne. Inštitút stálej prevádzkarne. Definícia stálej prevádzkarne podľa Modelovej zmluvy OECD. Základné atribúty stálej prevádzkarne. Špecifické formy stálej prevádzkarne. Stanovenie základu dane stálej prevádzkarne.