Regulácia pracovného času ako forma zosúlaďovania práce a rodiny - Poláčiková, Zuzana
Zosúladenie pracovného a rodinného života je uznávaným a podporovaným cieľom politík krajín EÚ. Miera kolektívneho vyjednávania a rozmanitosť politík podporujúcich tieto mechanizmy na nadnárodnej úrovni. Smernica EÚ o pracovných podmienkach, ktorú členské krajiny implementovali do praxe. Zlepšenie kvality života zamestnancov a ich rodín.