Trendy v transferovom oceňovaní - Ďurinová, Ivona, 1964-
Vymedzenie transferového oceňovania. Právna úprava transferového oceňovania. Princíp nezávislého vzťahu ako základ transferového oceňovania. Kontrolovaná a nekontrolovaná transakcia. Transferová cena. Faktory porovnateľnosti. Analýza porovnateľnosti podľa smernice OECD.