Zdaňovanie komoditných obchodov - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Atraktívnosť investovania do komodít. Odhad nárastu ceny zlata a striebra pre rok 2011. Cena zlata očistená od inflácie za obdobie 1970-2010. Obchodovanie so zlatom. Zdaňovanie obchodov so zlatom.