Príspevok európskych vysokoškolských systémov k ekonomickému rastu - Polonyová, Simona, 1985-
Pohľad na európsku politickú spoluprácu prostredníctvom dôležitých pracovných programov. Dôsledky globálnej krízy a analýza novej reformnej stratégie modernizácie vysokoškolského vzdelávania. Hlavné reformné oblasti a spôsoby riešenia.