Výkonnosť ekonomiky SR v rokoch 2000-2010 a jej dopad na finančnú situáciu podnikov - Sovíková, Daniela, 1983-
Vývoj výkonnosti slovenskej ekonomiky a dopad finačnej a hospodárskej krízy na tento vývoj v období rokov 2000-2010. HDP a jeho vývoj v sledovanom období. HDI, deficit verejnej správy, inflácia meraná CPI. Miera nezamestnanosti a miera ekonomickej aktivity. Vývoj počtu a podielu ziskových a stratových podnikov. Vývoj vybraných finančných ukazovateľov.