Vzťah podpory európskej integrácie a európskej identity - Fodorová, Veronika
Podpora európskej integrácie a európska identita majú významný vplyv na zmeny politického a ekonomického kontextu smerovania Európskej únie. Analýza otázok prieskumu Eurobarometer, ktoré s podporou európskej integrácie a s európskou identitou bezprostredne súvisia.