Využitie Due diligence indexu - Harumová, Anna, 1955-
Due diligence ako finančná, právna a podnikateľská hĺbková analýza. Due diligence index - nový typ scoringového modelu, ktorý sa využíva na preverovanie spoľahlivosti obchodných partnerov. História uplatňovania Due diligence na Slovensku. Druhy Due diligence. Proces vypracovania Due diligence. Vznik a použitie Due diligence indexu.