SWOT analýza vstupu západného Balkánu do Európskej únie - Gabrielová, Petra
Prehľadná informácia o (podľa autora) najdôležitejších ekonomických ako i politických a bezpečnostných faktoroch vstupujúcich do vzájomného vzťahu medzi Úniou a krajinami západného Balkánu. Prínosy a hrozby.