Politika hospodárskej súťaže v Európskej únii, jej význam a hlavné piliere v súčasnom období - Tokárová, Mária
Politika, uplatňovanie a úlohy hospodárskej súťaže na trhu Európskej únie a zabezpečenie jej ochrany. Aspekty globálnej finančnej a hospodárskej krízy a opatrenia, ktoré v tejto oblasti Európska únia prijala.