Možnosti aktívneho zapájania verejnosti do procesu zostavovania Programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja obce - Hrabovská, Zuzana
Prezentácia vzájomných súvislostí strategického plánovania na úrovni mesta resp. obce a možnosti uplatnenia rôznych metód účasti verejnosti na tvorbe programu hospodárskeho a sociálneho rozvoja obce. Postavenie verejnosti v procese strategického plánovania. Výhody zapojenia verejnosti. Nevýhody zapojenia verejnosti. Metódy zapájania verejnosti do procesu strategického plánovania. Význam zapojenia verejnosti do prípravy programu hospodárskeho a sociálneho programu obce.