Informačné zabezpečenie samosprávy - Mihaliková, Eva
Zatiaľ čo donedávna boli za najdôležitejšie faktory spoločenského a ekonomického rastu považované suroviny a ekonomické zdroje, dnes je toto rozhodujúce miesto prisudzované informáciám. Informácia ako základ informačnej spoločnosti. Vzťah medzi informačnými pojmami. Kvalitatívna miera informácie. Informačný systém ako prostriedok efektívnej práce s informáciami. Podstata informačných systémov v územnej samospráve.