Modifikácia intertemporálneho modelu vyrovnávania bežného účtu platobnej bilancie - Vojtková, Mária
Modifikácia intertemporálneho modelu vyrovnávania platobnej bilancie s ohľadom na variabilitu úrokovej miery. Úroková miera, ktorá je závislá od medzinárodnej úrokovej miery a výšky čistých zahraničných investícií. Model ekonomickej reality vyššou variabilitou úrokovej miery.