Vplyv HDP na akciový trh v Nemecku - Vovková, Katarína, 1977-
Vývoj akciového trhu a HDP Nemecka a analýza ich vzájomného vzťahu. Dlhodobý rast nemeckého HDP a rast akciového trhu. Vývoj akciového indexu DAX a volatilita v období kríz, či iných ekonomických šokoch.