Sociálne siete skutočný fenomén alebo len veľa kriku pre nič? - Čuridlo, Michal
Najznámejšie sociálne siete - Facebook, Twitter, LinkedIn. Aký je skutočný prínos sociálnych sietí. Stratégia hotela na sociálnej sieti. Facebook a platená reklama. Sociálna sieť ako súčasť marketingovej stratégie.