Analýza populačnej politiky a populačných problémov vo svetovom hospodárstve - Grešš, Martin, 1978-
Analýza populačnej politiky a hlavných populačných problémov vlád krajín na rôznom stupni ekonomického rozvoja, ktorým musia čeliť v 21. storočí. Hlavné populačné problémy vlád rozvojových a vyspelých krajín.