Danové príjmy obcí na Slovensku v kontexte hospodárskej krízy - Sedláková, Slavka
Všeobecne o daňových príjmoch obcí. Základné prejavy hospodárskej krízy na miestnej úrovni a ich riešenie. Vývoj v daňových príjmoch obcí v období rokov 2008 a 2009.