Európsky semester ako nástroj odstraňovania následkov krízy a ozdravenia verejných financií - Longauerová, Alena
Zavedenie takzvaného európskeho semestra je jedným z najdôležitejších nástrojov na presadzovanie cieľov stratégie EÚ 2020. Uplatňovanie nástrojov ekonomického riadenia a prijaté usmernenia. Ciele vytýčené v EÚ 2020 a transformácia do cieľov v rámci národných reforiem.