Christian Lacroix návrhár dizajnérom - Daxner, Barbora
Christian Lacroix, napriek tomu, že jeho doménou bola a je móda, svoje umelecké sklony, predstavivosť a návrhárske schopnosti preniesol aj do nábytku, tapiet a kobercov v hotelových izbách. Žiarivou ukážkou jeho interiérovej tvorby je parížsky hotel Le Petit Moulin.