Čo vám hrozí za neplatenie daní a odvodov? - Repková, Denisa, 1983-
Ukladanie pokút za nesplnenie daňových povinností, zákon č. 563/2009 Z.z. o správe daní (tzv. daňový poriadok). Pokuta za správny delikt nepeňažnej povahy alebo úrok z omeškania za delikt peňažnej povahy.