Perspektívy rozvoja atómovej energetiky Kazachstanu - Kozhabayeva, Aisulu
Perspektívy rozvoja jadrovej energie v Kazachstane a problémy vzniknuté v tejto súvislosti. Analýza pozitívnych a negatívnych aspektov jadrovej energie v Kazachstane a výhľadov do budúcnosti.