Nezdaniteľná časť základu dane v roku 2012 - Kušnírová, Jana, 1977-
Nezdaniteľná časť základu dane (NČZD) v roku 2012. Výška NČZD je naviazaná na sumu platného životného minima k 1.1. daného kalendárneho roka. Výpočet NČZD na daňovníka sa nemení, postupuje sa podľa rovnakého vzorca ako v roku 2011.