Virágov a Kristófov model predikcie založený na ukazovateľoch odvetvia - Fetisovová, Elena
Východiská Virágovho a Kristófovho modelu predikcie. Virágova a Kristófova diskriminačná analýza. Virágova a Kristófova logistická regresia.