Výskumy finančného riadenia malých a stredných podnikov - Hucová, Elena
Problematika finančnej a kapitálovej štruktúry je dlhodobo objektom záujmu v teoretickej aj praktickej rovine. Poukázanie na niekoľko zahraničných výskumov - stručná syntéza ich záverov - ktoré venujú pozornosť finančnej a kapitálovej štruktúre malých a stredných podnikov.