Inovatívne koncepty v územných samosprávnych celkoch (inovácie, indikátory, implementácie) - Žárska, Elena, 1955-
Posilňovanie samosprávneho riadenia spoločnosti rozšírením kompetencií územnej samosprávy. Uplatňovanie inovatívnych konceptov v činnosti územnej samosprávy predstavuje implementáciu inštitucionálno-organizačných inovácií, kde územná samospráva vystupuje ako objekt daných procesov. Výsledky výskumu realizovaného dotazníkovou metódou.