Analýza vybraných možností financovania slovenských podnikov - Ďurana, Lukáš
Získavanie a možnosti využitia podnikového kapitálu. Zdroje financovania podniku z hľadiska času. Vlastné zdroje a cudzie zdroje. Metóda tollingového financovania. Získavanie finančnej pomoci. Fondy rizikového kapitálu. Delenie zdrojov financovania podľa pôvodu na interné a externé.