Zamestnávanie študentov prostredníctvom pracovných zmlúv - Kušnírová, Jana, 1977-
Zamestnávanie študentov na dohody - pre firmy je výhodné a administratívne nenáročné. Študent môže byť tiež zamestnaný na trvalý pracovný pomer uzatvorením pracovnej zmluvy. Podávanie daňového vyhlásenia zamestnaných študentov.