Možnosti získavania znalostí v cestovnom ruchu v systéme vysokoškolského vzdelávania v BSK - Mišúnová, Ema
Analýza vývoja vysokoškolského vzdelávania v cestovom ruchu v Bratislavskom regióne. Možnosti získania znalostí zo študijných odborov v cestovnom ruchu. Prehľad počtu študentov OF zapísaných v programoch so zameraním na cestovný ruch na Ekonomickej univerzite v Bratislave.