Úloha distribučného kontrolingu v distribučnom manažmente - Daňo, Ferdinand, 1959-
Distribučný manažment a jeho hlavné úlohy. Funkcie a úlohy distribučného kontrolingu. Ciele kontrolingu. Proces distribučného kontrolingu.