Riadenie finančných investícií - Badura, Peter, 1978-
Riadenie investícií (money management) ako optimálna správa finančných prostriedkov. Obmedzenie straty (stop loss). Inkasovanie zisku (profit target). Riadenie pozícií (position sizing).