Priame a nepriame efekty z transferu technológií prostredníctvom PZI - Lábaj, Martin, 1982-
Možnosti analýzy technologických tokov, ktoré sú vyvolané transferom technológií zo zahraničia. Využitie tzv. kvalitatívnej input-output analýzy. Implikácie pre interpretáciu výsledkov ako aj problémy s aplikáciou na konkrétne údaje.