Modernizácia územnej samosprávy - Mrva, Jozef
Správa o analýze a návrh opatrení činnosti a efektívnosti verejnej správy. Modernizácia územnej samosprávy v Slovenskej republike. Základné dokumenty koncepcie modernizácie územnej samosprávy.