Technologické toky a jadro národného inovačného systému slovenskej ekonomiky - Rumpelová, Daniela, 1982-
Analýza technologických tokov a spillover efektov slovenskej ekonomiky. Na vyčíslenie technologického transferu bola pôvodná Input-output analýza rozšírená o maticu technologických tokov. Analýzou technologických tokov a Subsystem Minimal Flow Analyses boli zistené kľúčové odvetvia slovenskej ekonomiky a jadro národného inovačného systému.