Sociálne služby s použitím telekomunikačných technológií a ich uplatnenie v samospráve - Maštalír, Martin
Prevádzkovanie telekomunikačných služieb z kategórie eHealth v rámci sociálnych služieb na úrovni samosprávy, ktorých cieľom je zvýšenie efektivity a kvality poskytovania sociálnych služieb občanom.