Inovácie a verejná správa - Černěnko, Tomáš, 1981-
Koncepcia inovácií vo verejnej správe v kontexte znalostnej a kreatívnej ekonomiky. Vzťah verejnej správy a inovácií. Politika zavádzania inovácií do systému verejnej správy na Slovensku.