Optimálna menová oblasť v európskom regióne - empirická analýza všeobecnej parity kúpnej sily - Vojtková, Mária
Jednotná menová oblasť v rámci Európskej únie. Teoretické východiská. Všeobecná teória parity kúpnej sily. Použité dáta. Ekonometrické testovanie. Diskusia.