Otvorená verzus uzavretá ekonomika - Chorvatovič, Martin
Analýza problematiky otvorenej ekonomiky z teoretického pohľadu a porovnanie s ekonomikou uzavretou prostredníctvom základných ukazovateľov a ich veľkosti.