Stabilita Eurozóny v kontexte makroekonomickej nerovnováhy - Ďurech, Richard
Makroekonomická nerovnováha vo svete. Makroekonomická nerovnováha v Európe. Dlhové problémy Eurozóny. Hroziaci kolaps Eurozóny.