Zhodnotenie vývoja zahraničného obchodu SR v rokoch 2010 a 2011 - Kelemenová, Monika
Slovensko je ako malá otvorená ekonomika do veľkej miery závislá od zahraničného obchodu. Dovoz do Slovenskej republiky. Dovoz vybraných tovarových skupín. Vývoz zo Slovenskej republiky. Štruktúra celkového vývozu podľa krajín. Saldo zahraničného obchodu.