E-learning kurz - súčasť moderného vzdelávania - Dudeková, Alena, 1986-
Rozvoj informačných technológií, ktoré prenikajú do všetkých štruktúr spoločnosti. E-learning ako jedna z foriem využívania vzdelávacieho procesu a využívania informačných technológií vo vzdelávacích inštitúciách.