Niektoré atribúty multikultúrneho prostredia vo finančnom aspekte nadnárodných spoločností - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Multikultúra v riadení podnikov. Multikultúrna komunikácia. Nadnárodná spoločnosť a štát. Priame zahraničné investície. Prístupy podnikov k spájaniu a integrácii.