Možnosti selekcie akcií - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Selekcia akcií. Piotrovského model, v ktorom zohľadňuje tri stránky finančnej situácie podniku. Výkonnosť podniku v oblasti výsledku hospodárenia a peňažných tokov. Stabilita, likvidita a zdroje financovania. Prevádzková efektívnosť.