Manažment rizika v malom podniku - Szárazová, Gabriela
Manažment rizika. Proces manažmentu rizika. Kto by mal manažment rizika využívať. Pozitíva manažmentu rizika pre malý podnik. Obmedzenia manažmentu rizika.