Ovládanie informačno-komunikačných technológií ako významný predpoklad pre rozšírenie využívania e-learningu vo vzdelávaní - Jurkovičová, Lujza
Vzťah počítačovej gramotnosti populácie SR ako predpokladu rozšírenia využívania informačno-komunikačných technológií vo vzdelávaní. Perspektívny zavádzania kombinovaného vzdelávania a využívanie on-line prvkov s prvkami prezenčného vzdelávania.