E-learning v modeli strategického učenia sa a jeho prínos pre vzdelávanie predmetu tovaroznalectvo - Jurkovičová, Lujza
Rozširovanie využívania informačno-komunikačných technológií vo vyučovacom procese, ktoré je predpokladom pre ďalšie rozširovanie e-learningovej formy vzdelávania v predmete Tovaroznalectvo na vysokých a stredných školách.