Rozširovanie EÚ ako výraz mäkkej moci - Ščepán, Michal
Mäkká moc v kontexte rozširovania Európskej únie. Limity mäkkej moci v podmienkach prístupového procesu. Múdra moc ako kombinácia mäkkej a tvrdej moci.