Inovácie technologických procesov identifikácie tovaru v distribučnej logistike - Drábik, Peter, 1981-
Pojem čiarový kód. Technologická charakteristika čiarového kódu. Najpoužívanejšie čiarové kódy. Budúcnosť čiarového kódu. RFID (Radio frequency identification). Spojenie čiarového kódu a RFID.